VI kiest voor TDE als nieuwe partner voor mobile app

Lennart Boven
Managing Partner

Wanneer dé autoriteit binnen de Nederlandse voetbaljournalistiek aanklopt, beginnen onze voetbalharten natuurlijk sneller te kloppen. Stuk voor stuk groeiden wij op met Voetbal International. Woensdagmiddag kwam je zo snel mogelijk naar huis in de wetenschap dat 'ie weer op de mat lag. En nog dezelfde avond waren rubrieken als 't Wereldje, VI abonnee, VI mail en Anno al verslonden. Het merk VI staat nog steeds als een huis en is inmiddels veel meer dan alleen een magazine. VI is een digitaal platform geworden. Vol trots kunnen we melden dat we, in samenwerking met het mobile team van E-sites uit onze Handpicked familie, verkozen zijn tot development partner voor de VI app.

Met een sterk plan van aanpak, transparantie in onze werkwijze en technische inzichten werd het vertrouwen bij VI gecreëerd dat wij de juiste partij zijn om de app aan over te dragen.

De komende maanden zullen in het teken staan van de server migratie, iets dat vanzelfsprekend vlekkeloos dient te verlopen. Want gebruikers mogen er geen last van hebben. Daarna is het tijd om in de huid te kruipen van de 300.000 gebruikers van de VI app. Nu kunnen zij live tussenstanden bekijken, nieuws lezen en hun mening geven binnen de community. Maarrrrr.... er komt nog veel meer aan! We werken samen met het team van VI aan toffe features waar we iedere voetbalfan blij mee gaan maken.