Vacature: Product Owner

Lennart Boven
Managing Partner

We zoeken een product owner! Iemand die energie krijgt van dagelijks werken met ons development team en ervoor zorgt dat designers, app-, back- en front-end developers optimaal kunnen presteren voor onze klanten. Je hebt altijd oog voor de inhoudelijke doelstellingen, de kwaliteit van het eindproduct en aan designers en developers weet je goed uit te leggen wat de klant wil.

En tegelijk ben je voor de klant een heldere gesprekspartner. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een projectaanpak, het opstellen van de producteisen en je weet die te prioriteren, zodat de klant het maximale ontvangt.

Als product owner bij TDE...

… werk je in een zeer gemotiveerd, sport gepassioneerd team en in een dynamische omgeving aan digitale applicaties. Bij TDE bedenken en bouwen we dagelijks digitale platformen en tools voor onze klanten (zoals voor Ziggo Sport, Team Jumbo-Visma, Ajax, PSV, Opel, KNVB, KLM en Nationale-Nederlanden). Dit kunnen grote platformen zijn (zoals Racingnews365), apps (bijvoorbeeld de KNVB app) of bijzondere digitale activaties (denk aan de Hardloopsupporter van Nationale-Nederlanden of de Smart Medal samen met NN Group) zijn. Als spelverdeler binnen onze projecten kun je een vinkje zetten achter de (meeste van de) volgende punten:

 • Je hebt ruime relevante werkervaring, bijvoorbeeld als projectmanager, online consultant en/of product owner voor webprojecten;
 • Je hebt ervaring met technisch complexe webprojecten;
 • Je hebt een passie voor sport;
 • Je hebt affiniteit met digitale technologie en blijft graag up-to-date;
 • Je hebt een analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • Je bent is staat om de ware eisen van de klant te achterhalen en faciliteert de inhoudelijk discussie;
 • Je hebt het in je om de wensen van de klant helder te omschrijven en te prioriteren in een backlog;
 • Je bent perfectionistisch en test het eindproduct grondig en waarborgt met het hele team de kwaliteit.

En wat krijg je daarvoor terug?

 • Prima arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw kennis, ervaring en expertise.
 • Je werkt vanuit SX in Eindhoven, dé plek in Nederland waar sport, marketing en media samenkomen.
 • Je wordt onderdeel van een veelzijdig team - je werkt samen met digital designers, online marketeers, developers en social media managers - dat met een enorme passie werkt binnen een uniek digitaal bureau in de sport.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk naar eigen inzicht invulling te geven.
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inspraak en ideeën.
 • Volop mogelijkheden om jouw sportpaspoort (deze hebben we echt) van A (atletiek) tot Z (zwemmen) te vullen. We bezoeken veel sport samen en willen graag samen naar de Olympische Spelen in Tokyo.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: the sky is the limit! We zijn aan het groeien en jij hebt de mogelijkheid mee te groeien in de richting die bij jou aansluit. Samen kijken we naar jouw ambities en bepalen hoe we deze kunnen verwezenlijken. We investeren graag in scholing en bijvoorbeeld (internationaal) congresbezoek. Daarnaast is er volop ruimte voor je ideeën en ondernemerschap. Heb je een topidee voor een nieuw concept? Dan gaan we daar voor.

Waarom TDE?

'Getting you closer', met die pay-off openen we elke bureaupresentatie. Fans dichterbij brengen, dat is ons doel. Dichterbij hun favoriete sport, club of legende. Dat is waar wij merken, organisaties of clubs bij helpen. Altijd met de nieuwste technologie. Voor ons is digitale sportmarketing een ambacht. Met een onvoorwaardelijke liefde voor sport sleutelen we voortdurend aan het ultieme resultaat. Wil jij dagelijks helpen om merken, organisaties en clubs dichterbij hun fans te brengen dan ooit tevoren? We zijn een team van ongeveer twintig mensen en hechten veel waarde aan korte lijnen, aandacht voor elkaar en gezelligheid. TDE is onderdeel van Triple Double en Handpicked Agencies, voor elke opdracht hebben we toegang tot een team van ruim 175 specialistische collega's.

Wanneer ben je een TDE’er?

Je bent een TDE’er als je houdt van sport en van digitaal. Jij ziet in een oogopslag wat een goede of slechte website, app of activatie is. Van half werk word je kriebelig. Je bent gepassioneerd over je vak en zet graag een stapje extra wanneer dit nodig is. Vanuit expertise en met een flinke dosis nieuwsgierigheid kijk jij naar digitale ontwikkelingen en deelt deze met TDE en Triple Double collega’s en klanten. Innovatie is onze gids naar de toekomst. Je bent gemotiveerd om jezelf te blijven ontwikkelen, vol energie en denkt na over hoe dingen wél mogelijk zijn. Nee kan een antwoord zijn, maar we hebben altijd de mogelijkheden onderzocht en een passend alternatief. Je denkt constant na over kansen die we kunnen benutten met de expertise die we in huis hebben.

Je hebt een positieve instelling, door de passie voor je werk en klanten ga je met een glimlach naar kantoor en haal je samen met je teamleden alles uit de mogelijkheden van het digitale sportlandschap.

Wij hebben veel zin om je te ontmoeten. Een klassieke sollicitatiebrief is niet nodig, we vinden het vooral belangrijk om te weten waarom jij zo goed past bij ons in deze rol en zien graag aan de hand van voorbeelden of een portfolio welke kennis en ervaring je al hebt. Solliciteren kan via de volgende link. Heb je vragen? Mail dan gerust naar jobs@tde.nl.

Bij acquisitie naar aanleiding van deze vacature, ga je als recruiter akkoord met het doneren van €100,- aan de Johan Cruyff Foundation.