We craft digital
connections
in sports

Vacature: Digital (Motion) Designer

We craft digital
connections
in sports
Stijn Bindels
Stijn Bindels
Social Media Designer

New year, more work! Daarom zijn wij we per direct op zoek naar een digital (motion) designer met een ongekende passie voor sport. Bij TDE bedenken we dagelijks digitale concepten voor onze klanten (zoals Ziggo Sport, Team Jumbo-Visma, Johan Cruyff Foundation, Opel, KNVB, KLM en Nationale-Nederlanden) maar een goed concept komt pas écht tot leven met een goed design. Als digital designer maak jij van een idee werkelijkheid en wil je iedere pixel van het scherm laten spatten. Een gave Instagram story video, toffe animaties, spetterende social media posts: jij maakt het! Sterker nog, jij bepaalt het. Want vanuit je rol als digital designer denk je, samen met een team van digitale specialisten, ook na over hoe jouw werk bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen van onze klanten. Er is volop ruimte voor eigen inspraak en jouw ideeën, dat vinden we juist leuk!

Als digital designer van TDE:

 • Heb je voornamelijk ervaring met video-editing en motion graphics.
 • Heb je uitgebreide kennis van Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator.
 • Is het handig als je ervaring met Sketch meeneemt, maar geen must.
 • Heb je een neusje voor innovatie en hoe dit toe te passen binnen de sportwereld.
 • Heb je een drive om te blijven leren en ontwikkelen.
 • Vind je het leuk om dagelijks met een team van gepassioneerde specialisten samen te werken aan toffe concepten voor onze klanten.

En wat krijg je daarvoor terug?

 • Prima arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw kennis, ervaring en expertise.
 • Je werkt vanuit SX in Eindhoven, dé plek in Nederland waar sport, marketing en media samenkomen.
 • Je wordt onderdeel van een veelzijdig team - je werkt samen met designers, online marketeers, web- en appdevelopers en social media managers - dat met een enorme passie werkt binnen een uniek digitaal bureau in de sport.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk naar eigen inzicht invulling te geven.
 • Veel vrijheid en ruimte voor je eigen inspraak en ideeën.
 • Volop mogelijkheden om jouw sportpaspoort (deze hebben we echt) van A (atletiek) tot Z (zwemmen) te vullen. We bezoeken veel sportwedstrijden samen.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: the sky is the limit! We zijn aan het groeien en jij hebt de mogelijkheid mee te groeien in de richting die bij jou aansluit. Samen kijken we naar jouw ambities en bepalen hoe we deze kunnen verwezenlijken. We investeren graag in scholing en bijvoorbeeld congresbezoek. Daarnaast is er volop ruimte voor je ideeën en ondernemerschap. Heb je een topidee voor een nieuw concept? Dan gaan we daar voor!

Waarom TDE?

“Getting you closer.” Jou dichterbij brengen. Dichterbij je favoriete sport, club of legende. Dat is waar wij merken, organisaties of clubs bij helpen. Altijd met de nieuwste technologie. Voor ons is digitale sportmarketing een ambacht. “We craft digital connections in sports.” Met een onvoorwaardelijke liefde voor sport sleutelen we voortdurend aan het ultieme resultaat. Wil jij dagelijks helpen om merken, organisaties en clubs dichterbij hun fans te brengen dan ooit tevoren?

Wanneer ben je een TDE’er?

Je bent een TDE’er als je houdt van sport. Met gevoel en passie voor alles wat digitaal is en ziet in een oogopslag wat een goede of slechte website, app, activatie of post is. Van half werk word je kriebelig. Je bent gepassioneerd over je vak en zet graag een stapje extra wanneer dit nodig is. Vanuit expertise en met een flinke dosis nieuwsgierigheid kijk jij naar digitale ontwikkelingen en deelt deze met TDE en Triple Double collega’s en klanten. Innovatie is onze gids naar de toekomst. Je bent gemotiveerd om jezelf intrinsiek te blijven ontwikkelen, vol energie en denkt na hoe dingen wél mogelijk zijn. Nee kan een antwoord zijn, maar we hebben altijd de mogelijkheden onderzocht en een passend alternatief. Je denkt constant na over kansen die we kunnen benutten met de expertise die we in huis hebben.

Je hebt een positieve instelling, door de passie voor je werk en klanten staat die glimlach aan op weg naar kantoor en samen met je teamleden haal je alles uit de mogelijkheden om het digitale sportlandschap in optima forma te benutten.

Wij hebben veel zin om je te ontmoeten. Een klassieke sollicitatiebrief is niet nodig, we vinden het vooral belangrijk om te weten waarom jij zo goed past bij ons in deze rol en zien graag aan de hand van voorbeelden of een portfolio welke kennis en ervaring je al hebt. Solliciteren kan via de volgende link. Heb je vragen? Mail dan gerust naar jobs@tde.nl.

Bij acquisitie naar aanleiding van deze vacature, ga je als recruiter akkoord met het doneren van €100,- aan de Johan Cruyff Foundation.