Vacature: DevOps / Back-end developer

Jordi Kroon
Back-end Developer | DevOps

We zijn per direct op zoek naar een DevOps/Back-end developer met een liefde voor sport. Bij TDE bedenken en bouwen we dagelijks digitale platformen en activaties voor onze klanten (zoals Ziggo Sport, Team Jumbo-Visma, PSV, KNVB, Swapfiets, Shell en Nationale-Nederlanden). Dit kunnen grote platformen zijn (zoals Racingnews365), apps (bijvoorbeeld de KNVB app) of unieke digitale activaties (denk aan de Hardloopsupporter van Nationale-Nederlanden). Minimaal een aantal keer per jaar zal het op een verjaardag over één van onze projecten gaan ;). Lijkt je dat wat?

Als DevOps / Back-end developer bij TDE:

Werk je in een zeer gemotiveerd team en een dynamische omgeving aan digitale applicaties. Je gaat aan de slag als back-end developer, maar hebt ook kennis van alles wat met hosting te maken heeft. Op dat punt vorm je samen met Jordi een onverslaanbaar team. Je houdt ervan om gave nieuwe dingen te bouwen, maar je wil niet voor de tiende keer het wiel opnieuw uitvinden. Je kunt een vinkje zetten achter de (meeste van de) volgende punten:

 • Je hebt een groot analytisch en probleemoplossend vermogen.
 • Je hebt voldoende kennis van PHP, MySQL en Apache.
 • Je hebt ervaring met Amazon Web Services (AWS)
 • Je weet hoe je verschillende API's met elkaar kunt verbinden en beveiligen.
 • Je bent bekend met Continuous integration / Deployment (CI/CD)
 • Je begrijpt de essentie van versiebeheer en bent bekend met Git.
 • Pre: Je hebt ervaring met Infrastructure Automation: Ansible (voorkeur) maar Puppet / Chef is ook helemaal prima.
 • Pre: Je hebt kennis van high performance/caching (Varnish/Redis etc.)

Samen met ons development team werk je aan uitdagende projecten voor onder meer Ziggo Sport, Team Jumbo-Visma, Nationale Nederlanden, Shell en RacingNews365; de grootste formule 1 site van Nederland. Al deze projecten kenmerken zich door de vele tien- tot honderdduizenden bezoekers.

En wat krijg je daarvoor terug?

 • Prima arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw kennis, ervaring en expertise.
 • Vanzelfsprekend de beste spullen om mee te werken, zowel thuis als op kantoor.
 • Naast je salaris ontvang je een jaarlijkse winstuitkering.
 • Je werkt vanuit SX in Eindhoven, dé plek in Nederland waar sport, marketing en media samenkomen (maar voorlopig waarschijnlijk nog even vanuit huis)
 • Je wordt onderdeel van een veelzijdig team - je werkt samen met digital designers, online marketeers, developers en social media managers - dat met een enorme passie werkt binnen een uniek digitaal bureau in de sport.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk naar eigen inzicht invulling te geven.
 • En net zoveel vrijheid en ruimte voor eigen inspraak en ideeën.
 • Volop mogelijkheden om jouw sportpaspoort te vullen, van A (atletiek) tot Z (zwemmen) te vullen en van EK tot OS. We bezoeken veel sportwedstrijden samen, zodra dat weer kan.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: the sky is the limit! We zijn aan het groeien en jij hebt de mogelijkheid mee te groeien in de richting die bij jou aansluit. Samen kijken we naar jouw ambities en bepalen hoe we deze kunnen verwezenlijken. We investeren graag in scholing en bijvoorbeeld (internationaal) congresbezoek. Daarnaast is er volop ruimte voor je ideeën en ondernemerschap. Heb je een topidee voor een nieuw concept? Dan gaan we daarvoor!

Onze DevOps stack

De meeste van deze logo's heb je als het goed is al eens eerder gezien ;)

Je collega Jordi beschrijft hoe je dag eruit kan zien

Zodra je jouw eerste slok koffie hebt genomen, zitten je collega's met smart op je verhaal van het afgelopen weekend te wachten. Tijdens de marathon van Rotterdam heb jij ervoor gezorgd dat het evenement goed is verlopen. De servers zijn stabiel gebleven en duizenden lopers hebben via de succesvolle hardloopsupporter activatie hun persoonlijke boodschap gezien op de grote schermen. Dit evenement heeft je nieuwe energie gegeven voor de aankomende week. Tijdens de stand-up adviseer jij je development collega's in het maken van keuzes omtrent high performance en caching. Er komt een campagne aan waar tienduizenden bezoekers tegelijk worden verwacht en je wilt dat de server dit aan kan.

Je geeft aan dat je de front-end wilt hosten middels AWS Cloudfront, de back-end met AWS Lambda en AWS DynamoDB wilt samenstellen. Wel zo snel en schaalbaar. In de middag ondersteun je je collega’s bij een belangrijke livegang. Je checkt het project lokaal uit en draait deze binnen de lokale Docker omgeving om nog wat finishing touches te doen aan de modules binnen het Craft CMS en de geïmplementeerde API koppelingen. Je zet het project live middels de GitLab server (CI/CD), koppelt de database en assets.

Als laatste check je of Varnish cache, Redis & Opcache goed worden geflushed alvorens je de projectmanager laat weten dat alles gereed is. In het slack kanaal zie je een #ops melding voorbij komen. Je laat je werk liggen en je kijkt direct naar de metrics in Datadog en je ontdekt het probleem. Je patched de server middels ansible, die je vervolgens direct provisioned. De websites zijn weer online. Wat een lekkere dag!

Waarom TDE?

Bij TDE houden we van sport en we benutten de kracht ervan in marketing. We kennen de digitale wereld die hiervoor onbegrensde mogelijkheden biedt. Combineer dat met onze creativiteit en je krijgt werk met een onderscheidend karakter.

(SPORTS x DIGITAL) CREATIVITEIT= 🔥 🔥 🔥

Onze succesformule bewijst zich keer op keer, met prijswinnende campagnes, platformen, strategieën en concepten voor merken en organisaties in de sport.

We verrassen je graag of we leveren gewoon precies wat je vraagt. We bedenken het, we maken het. Zonder blabla en altijd met een stevige dosis energie. Zo zijn we.

Jij ook?

Solliciteren

Wij hebben veel zin om je te ontmoeten. Een klassieke sollicitatiebrief is niet nodig, we vinden het vooral belangrijk om te weten waarom jij zo goed past bij ons in deze rol en zien graag aan de hand van voorbeelden of een portfolio welke kennis en ervaring je al hebt. Solliciteren kan door een mail te sturen naar info@tde.nl, je kunt je mail richten aan Lennart en Jordi. Natuurlijk kun je op dit mailadres ook terecht met eventuele vragen over deze vacature.

Aan recruiters; wij werven onze mensen graag zelf.

Privacy statement sollicitanten