Vacature: Back-end Developer

Michiel van Looijengoed
Head of Development

New year, more work! Daarom zijn we per direct op zoek naar een (ervaren) Back-end Developer met een passie voor sport. Bij TDE bedenken en bouwen we dagelijks digitale platformen en tools voor onze klanten (zoals Ziggo Sport, Team Jumbo-Visma, Ajax, PSV, Opel, KNVB, KLM en Nationale-Nederlanden). Dit kunnen grote platformen zijn (zoals Racingnews365), apps (bijvoorbeeld de KNVB app) of unieke digitale activaties (denk aan de Hardloopsupporter van Nationale-Nederlanden of de Smartmedal samen met NN Group) zijn. Minimaal een aantal keer per jaar zal het op een verjaardag over één van onze digitale hoogstandjes gaan, waarbij jij dan kan zeggen dat het door jou ontwikkeld is ;). Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Als back-ender bij TDE:

Werk je in een zeer gemotiveerd team en een dynamische omgeving aan digitale applicaties. Je bent hierbij in staat om iets op te zetten vanaf scratch, maar weet ook goed waar je tools of bestaande sources vindt, die jouw werk makkelijker maken. Je houdt ervan om gave nieuwe dingen te bouwen, maar je wil niet voor de tiende keer het wiel opnieuw uitvinden. Verder kun je een vinkje zetten achter de (meeste van de) volgende punten:

 • Je hebt een groot analytisch en probleemoplossend vermogen.
 • Je bent gevorderd in programmeren in object-georiënteerd PHP.
 • Je hebt uitgebreide ervaring met MySQL en de werking ervan.
 • Je bent bekend met design patterns en het correct toepassen ervan.
 • Je hebt ervaring met de nieuwste hedendaagse frameworks (bijv. Symfony 4) en open-source applicaties.
 • Je begrijpt de essentie van versiebeheer en bent bekend met Git.
 • Je weet hoe je verschillende APIs met elkaar kunt verbinden en beveiligen.
 • Pre: je hebt basis-kennis van programmeren in NodeJS.

En wat krijg je daarvoor terug?

 • Prima arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw kennis, ervaring en expertise.
 • Je werkt vanuit SX in Eindhoven, dé plek in Nederland waar sport, marketing en media samenkomen.
 • Je wordt onderdeel van een veelzijdig team - je werkt samen met digital designers, online marketeers, developers en social media managers - dat met een enorme passie werkt binnen een uniek digitaal bureau in de sport.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk naar eigen inzicht invulling te geven.
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inspraak en ideeën.
 • Volop mogelijkheden om jouw sportpaspoort (deze hebben we echt) van A (atletiek) tot Z (zwemmen) te vullen. We bezoeken veel sportwedstrijden samen.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: the sky is the limit! We zijn aan het groeien en jij hebt de mogelijkheid mee te groeien in de richting die bij jou aansluit. Samen kijken we naar jouw ambities en bepalen hoe we deze kunnen verwezenlijken. We investeren graag in scholing en bijvoorbeeld (internationaal) congresbezoek. Daarnaast is er volop ruimte voor je ideeën en ondernemerschap. Heb je een topidee voor een nieuw concept? Dan gaan we daar voor!

Waarom TDE?

“Getting you closer.” Jou dichterbij brengen. Dichterbij je favoriete sport, club of legende. Dat is waar wij merken, organisaties of clubs bij helpen. Altijd met de nieuwste technologie. Voor ons is digitale sportmarketing een ambacht. “We craft digital connections in sports.” Met een onvoorwaardelijke liefde voor sport sleutelen we voortdurend aan het ultieme resultaat. Wil jij dagelijks helpen om merken, organisaties en clubs dichterbij hun fans te brengen dan ooit tevoren?

Wanneer ben je een TDE’er?

Je bent een TDE’er als je houdt van sport. Met gevoel en passie voor alles wat digitaal is en ziet in een oogopslag wat een goede of slechte website, app, activatie of post is. Van half werk word je kriebelig. Je bent gepassioneerd over je vak en zet graag een stapje extra wanneer dit nodig is. Vanuit expertise en met een flinke dosis nieuwsgierigheid kijk jij naar digitale ontwikkelingen en deelt deze met TDE en Triple Double collega’s en klanten. Innovatie is onze gids naar de toekomst. Je bent gemotiveerd om jezelf te blijven ontwikkelen, vol energie en denkt na over hoe dingen wél mogelijk zijn. Nee kan een antwoord zijn, maar we hebben altijd de mogelijkheden onderzocht en een passend alternatief. Je denkt constant na over kansen die we kunnen benutten met de expertise die we in huis hebben.

Je hebt een positieve instelling, door de passie voor je werk en klanten staat die glimlach aan op weg naar kantoor en samen met je teamleden haal je alles uit de mogelijkheden om het digitale sportlandschap in optima forma te benutten.

Wij hebben veel zin om je te ontmoeten. Een klassieke sollicitatiebrief is niet nodig, we vinden het vooral belangrijk om te weten waarom jij zo goed past bij ons in deze rol en zien graag aan de hand van voorbeelden of een portfolio welke kennis en ervaring je al hebt. Solliciteren kan via de volgende link. Heb je vragen? Mail dan gerust naar jobs@tde.nl.

Bij acquisitie naar aanleiding van deze vacature, ga je als recruiter akkoord met het doneren van €100,- aan de Johan Cruyff Foundation.