Team TDE nu beschikbaar als stickers voor Instagram Story

Lennart Boven
Managing Partner

Een ieder die TDE lief heeft, of juist niet, kan vanaf vandaag zijn slag slaan. Onze voltallige opstelling is per direct beschikbaar in Instagram voor gebruik in Stories. Om jouw verhaal nog meer body te geven kies je uit 'de Superman' van Roan, 'de Lift' van Stan of 'de Kopbal' van Marc. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker!

De enorme opmars van 'ephemeral social media' zoals Instagram Story heeft ook voor een vloedgolf aan GIF-jes en geanimeerde stickers gezorgd. Zo'n beetje elke voetbalclub, wielerteam of pakweg basketbalploeg heeft haar selectie in de meest creatieve poses als GIF-je beschikbaar gemaakt voor fans. Een gemiddeld GIF-je wordt al gauw honderdduizenden keren gebruikt en vormt daarmee een perfecte manier voor interactie met fans en een prachtig platform voor sponsors.

Met de introductie van onze eigen selectie in GIF's geven we gehoor aan al onze trouwe fans. Wil je nou zelf ook van die kekke en bewegende plaatjes voor je merk? Voor onder meer NN ontwikkelden we al succesvolle GIF's en stickers rondom het domein hardlopen. Onze (motion) designers zijn er klaar voor! Ondertussen wachten we jullie Insta story creaties af en zijn we benieuwd waar en hoe we onszelf terug gaan zien 🙂. Alle TDE stickers zijn op Instagram te vinden op zoekterm 'TDE' en zullen spoedig ook beschikbaar zijn voor Twitter en Whatsapp.

De GIF's zijn opgenomen in de SX Studio van Create5.