TDE x Johan Cruijff ArenA

Marc Schuurman
Social Media Lead

We mogen aan de slag met het social media management van de Johan Cruijff ArenA. Wat ons betreft het voetbalstadion met de allermooiste naam. Hoe enthousiast wij daarover zijn? Zo enthousiast:

Samen met het marketing team geven we invulling aan alle kanalen aan de hand van gezamenlijk bepaalde verhaallijnen. Want er is zoveel moois te vertellen.

Het stadion waar wekelijks duizenden fans genieten van hun passie. Van Ajax natuurlijk, maar ook van het Nederlands elftal. Van Rico Verhoeven binnenkort en zeker ook van De Toppers en Kensington. Smullen voor onze community managers en social media designers dus. Volop user generated content, unieke innovaties, focus op duurzaamheid, maar ook digitale activaties met en voor partners die betrokken zijn bij de Johan Cruijff ArenA.

Boordevol energie en leuke idee├źn gaan we aan de slag, dus blijf vooral onze maandelijkse highlights checken om de uitkomsten te zien. De eerste mini-campagne is al een feit; samen met JCA & ICP werd het multifunctionele stadion weer een echt voetbalstadion, met de aankomst van de nieuwe grasmat.