TDE ontwikkelt B2B platform Copa Dell Sport

Ruud Dankers
Creative Lead | Management

Voor Copaco en Dell ontwikkelden we het incentive platform Copa Dell Sport waarop hun klanten, op basis van een target, sparen voor sportevenementen zoals een darts clinic van Michael van Gerwen of een voetbalreis naar Engeland.

We hebben vanuit de briefing strategisch meegedacht over functionaliteiten die de doelstellingen behalen, maar liefst overtreffen (duh!). Zo hebben we een gepersonaliseerd platform geadviseerd waarbij iedere gebruiker een eigen dashboard heeft en realtime ziet hoe ver ze van het gestelde target zijn verwijderd. Daarnaast is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan een Quiz, waarmee punten verdiend en verzilverd kunnen worden voor producten in de Shop. Het platform is gebouwd in Symfony en draait op een op maat gemaakte CMS waarin accountmanagers van Copaco persoonlijk berichten kunnen sturen naar hun klanten via het platform.

Joyce van Gulick van der Markt, Marketeer bij Copaco over de samenwerking: “TDE heeft onze vraag perfect doorvertaald in een visueel en gebruiksvriendelijk platform. Als kers op de taart hebben ze ons verrast met slimme functionaliteiten waardoor het niet enkel een statisch platform is, maar een persoonlijk dashboard waar gebruikers dagelijks op terugkeren”.

Het volledige platform is alleen te bekijken door resellers van Copaco. Hieronder een impressie.

http://www.copadellsport.nl/