We breiden ons digital design team verder uit

Stijn Bindels
Design Lead

We zijn blij te kunnen melden dat we ons digital design team hebben uitgebreid. Met de komst van Sem Roelofsma voegen we een nieuwe discipline toe: motion design. Sem komt over van het Eindhovense OOOH Studio waar hij verantwoordelijk was voor alle videoproducties.

Stijn Bindels is blij met de aanwinst voor zijn team. “We zien voor onze klanten veel kansen op het gebied van motion design; denk aan 3D & 2D animaties, video, interactieve graphics, social media animaties en GIF's voor onder meer Instagram Story. Sem kan op al die terreinen uitstekend uit de voeten en voegt ook nieuwe kennis toe aan ons innovatie lab.”

De afgelopen periode leverde ons digital design team al designs op voor de vernieuwde KNVB app, de Smart Medal app, het nieuwe platform van Team Jumbo-Visma, sportwebsite van het jaar RacingNews365.nl en werkt het momenteel aan mobile app-designs voor de Nevobo, social media content voor de Johan Cruijff ArenA en animaties voor TeamNL.

Lennart Boven denkt al aan de toekomst waarin hij een groeiende vraag naar datavisualisatie voorziet binnen de sport. “Veel bonden en clubs hebben als uitdaging hun sport dichterbij fans te brengen, de visualisatie van de grote hoeveelheid live wedstrijddata kan helpen een sport veel toegankelijker te maken. We zijn daarnaast volop bezig met Augmented Reality toepassingen. Met Stijn, Sem en web & app designer Stan hebben we nu drie talentvolle en sportgepassioneerde ambachtslieden in huis die zowel ons development als social media team voeden met de gaafste designs en animaties.”