Social Highlights september

Marc Schuurman
Social Media Lead

Ook in september werd er veel mooie content verspreid door ons social team. We hebben de highlights er weer uitgepikt.

[SANTOS - DE KLASSIEKER]

Geen mooiere, grotere, meer beladen, boeiender en fascinerender voetbalwedstrijd dan De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. SANTOS brengt in haar vierde nummer een schitterend eerbetoon aan deze unieke wedstrijd. En eigenlijk is het alleen al door de cover de moeite waard om er een aan te schaffen. Ons team ontwikkelde de online landingspagina en bouwt momenteel aan een SANTOS platform. Via de SANTOS social media kanalen promoten we ondertussen de prachtige Klassieke editie. Voetbalcultuur, we smullen ervan.

[ZIGGO SPORT - #SUPERSPORTWEEKEND]

Zes vrienden werden onlangs volledig in de watten gelegd tijdens het #SuperSportWeekend van Ziggo Sport. In een speciaal aangeklede Villa Ziggo Sport ontbrak het ze aan niets om een ideaal weekend te beleven. Via korte video snacks werden de thuisblijvers jaloers gemaakt en de opmerking ‘Dat is iets voor ons!’ kon vervolgens tijdens de aftermovie niet ontbreken in de Facebook comments. Niet verkeerd, toch? :)


[OPEL - MOTORSPORT]

De Opel ADAM R2, het beest van rally coureur Timo van der Marel, was dit seizoen goed op dreef. Samen met Timo en Opel hebben we voor het tweede seizoen op rij content gemaakt rondom zijn wedstrijden, die we verspreiden via social media. Om de ietwat beperkte rally doelgroep uit te breiden, hebben we andere Opel ambassadeurs aan Timo gekoppeld. Met de vraag of ze een ritje wilden rijden in de ADAM R2. Elise van Chickslovefood durfde dat wel aan. Het gevolg? Genoeg eten in de auto van Timo voor de komende dagen. ;)

[UNDER ARMOUR - AZ]

Het voorgaande seizoen kan je voor AZ typeren als net-niet. Een verloren bekerfinale en ook geen Europees voetbal in de play-offs. Maar, een nieuw seizoen met nieuwe kansen is al volop aan de gang. Inmiddels heeft de club de eerste horde in de KNVB Beker genomen. Geheel in stijl, in het nieuwe tenue van kledingsponsor Under Armour. Wij maakten voor beide partijen deze visual, die we vlak voor de aftrap mochten verspreiden.

Tot volgende maand!

Marc Schuurman
Stijn Bindels
Roan Bezemer