Social highlights mei

Roan Bezemer
Social Media Marketeer

Het is alweer tijd voor een nieuwe editie van de social highlights. Veel leesplezier!

[UNDER ARMOUR - LAUNCH THUISSHIRT AZ 18/19]

Zondag 6 mei, 14.27 uur. AZ - PEC Zwolle, AFAS Stadion. Onder aanvoering van captain Wout Weghorst betreden de spelers van AZ het veld met het nieuwe thuisshirt om de schouders, geïnspireerd op de Alkmaarse thuishaven. Tegelijkertijd onthullen wij het tenue in al zijn schoonheid op het Instagram account van Under Armour. Met een feedpost een viertal Stories en een klinkende 6-0 overwinning maakt iedereen die zondagmiddag voor de eerste keer kennis met het shirt.

[KEUKEN KAMPIOEN - KAMPIOENSKOORTS]

Onbegrijpelijke missers, kolderieke momenten en lachende gezichten. Op zaterdag 19 mei bereikte de KampioensKoorts zijn kookpunt met een live verslag van de kampioenswedstrijd van Jodan Boys 10 op FOX Sports. Wij brachten de gehele dag in beeld met contentsnacks op de social media kanalen van KampioensKoorts. En een aftermovie van deze onvergetelijke dag mocht natuurlijk ook niet ontbreken. ;-)

[UNIBET - TSAAR VAN HET CAFÉ]

Terwijl we in Nederland nog altijd een beetje moeten wennen aan het idee dat Oranje er niet bij is in Rusland, barst de WK-gekte langzaam maar zeker los bij onze zuiderburen. Unibet België speelt daar slim op in met de “Tsaar van het café”. Voor de duur van één groepswedstrijd bouwt Unibet jouw café om tot het walhalla voor de Rode Duivel-supporter. Wie wil dat nou niet?

[ENERGIEDIRECT.NL - BEKERFINALE PSV VROUWEN]

Energiedirect.nl staat als één blok achter PSV. Vanzelfsprekend worden de PSV vrouwen dan ook net zo hard aangemoedigd als de mannen van Philip Cocu. Getuige ook deze juichvideo, die we twee dagen voor de bekerfinale tegen de Ajax vrouwen verspreidden op de sociale media. En of we nog een inhaker klaar hadden staan om te plaatsen bij winst? Natuurlijk. Maar die zullen jullie (helaas) nooit te zien krijgen... ;-)

Tot volgende maand!

Marc Schuurman
Stijn Bindels
Roan Bezemer