Social Highlights maart 2017

Stijn Bindels
Design Lead

In de 31 dagen die de maand maart telt, hebben we weer tientallen social posts de wereld ingeslingerd. Van video’s en images tot carousel posts en Instagram stories. Of we kunnen spreken van March Madness? Zeker weten! Een overzicht van onze highlights.

[ESSENT - FC GRONINGEN]

Uit het oog, maar niet uit het hart. Deze zomer vertrok clubtopscorer Michael de Leeuw naar Chicago voor een avontuur bij ‘The Fire’. De rubriek ‘Thuis bij’ gaf de Groningse supporters een kijkje in zijn nieuwe leven.

[NATIONALE-NEDERLANDEN - MARATHON ROTTERDAM]

Na de succesvolle introductie van de Hardloopsupporter vorig jaar, presenteren we dit jaar een 2.0 versie. Zondag staan er liefst vier schermen langs het parcours van de Marathon Rotterdam. Op jacht naar social interacties!

[CANNONDALE]

Het ingaan van de zomertijd betekent dit jaar dat het ook echt tijd is voor de zomer. Fietsfabrikant Cannondale haakt in op het heerlijke weer.

[OPEL - FEYENOORD]

Ongegeneerd schaften met de aanstaande kampioen? Werknemers van een bedrijf uit Barendrecht werden getrakteerd op een onvergetelijke lunch.

[KEUKEN CONCURRENT - MICHAEL VAN GERWEN]

Let’s play darts! Als sponsor van Michael van Gerwen had Keuken Concurrent nog een aantal gewilde tickets in de aanbieding voor de Premier League in Ahoy.

Tot volgende maand!

Dennis van de Sande
Marc Schuurman
Stijn Bindels