Social Highlights juni

Marc Schuurman
Social Media Lead

Ook dit jaar belooft het weer een prachtige sportzomer te worden. Een zomer die in juni is gestart met de NBA Finals en de voorbereiding voor de Tour de France. Geen zomerstop voor ons dus. En hoewel het gedenkwaardige voetbalseizoen 2016/2017 inmiddels achter ons ligt, waren we ook weer actief op en langs de velden.

[M LINE - TEAM LOTTONL-JUMBO]

Uitgerust met de beste slaaptechniek is Team LottoNL-Jumbo actief tijdens de Ronde van Frankrijk. Allemaal verzorgd door de M line bus die voor de renners uitrijdt. Hoeveel kilometer denk jij dat de M line bus moet afleggen?

[CONTINENTAL - DIRK KUYT]

De landstitel met Feyenoord en de hoofdrol in de kampioenswedstrijd werden de kroon op de carrière van Dirk Kuyt. De video van Continental - waarin wordt teruggeblikt op al zijn hoogtepunten - werd een groot succes. Deze is verspreid onder zowel voetbal- als Feyenoord fans, waarbij nadruk lag op de laatste groep. Uiteindelijk is de video meer dan 1.000.000 keer afgespeeld.

[ZIGGO SPORT - NBA FINALS]

Eenvoudig, maar doeltreffend. Ziggo Sport greep de NBA Finals aan om via een Tag & Win actie, shirts van LeBron James en Stephen Curry te verloten. Have you watched?

ziggo-sport.png#asset:755


[OPEL - FEYENOORD]

Onze developers ontwikkelden een Facebook app, waarin fans hun hart voor Feyenoord konden testen. Wij mochten deze verspreiden via verschillende dark posts, gericht op de supporters van Nederlands meest recente kampioen. Resultaat: meer dan 18.000 unieke deelnemers en 1 hele gelukkige winnaar van een passe-partout voor de poulefase van de Champions League.

[FONDS GEHANDICAPTENSPORT - KNWU]

Via Facebook advertising haalde Fonds Gehandicaptensport een flink aantal leads binnen, die in de toekomst kunnen worden ingeladen als gesegmenteerde doelgroep om vervolgcommunicatie op te richten. De prijsetappe is onderdeel van een campagne die jullie de komende tijd vaker tegen gaan komen.

Tot volgende maand!

Marc Schuurman
Stijn Bindels
Roan Bezemer