Social Highlights juli

Stijn Bindels
Design Lead

Komkommertijd of niet, ons overzicht van de maand juli kent weer een aantal mooie highlights.

[CANNONDALE - TOUR DE FRANCE]

Team Cannondale-Drapac had tijdens de Tour de France met Rigoberto Uran één van de grootste verrassingen aan boord. Extra werk dus voor ons om alle inhakers, felicitaties en overige content voor Cannondale te verspreiden in Nederland, Spanje, Frankrijk, Italie, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland. Want de Tour wacht op niemand.. ;-)

[M LINE - TEAM LOTTO NL JUMBO]

Team Lotto NL Jumbo moest iets langer wachten op succes, maar de ploeg was voldoende uitgerust om in de laatste week te pieken. Sleep supplier M Line juichte mee met de successen van Primoz Roglic en Dylan Groenewegen. Wat voor beide heren waarschijnlijk reden was om een uurtje later naar bed te gaan.. :-)

[SWOOP - VITESSE]

SWOOP is de nieuwe shirtsponsor van kersvers KNVB Bekerwinnaar Vitesse. Als bedrijf waar consumenten en bedrijven terechtkunnen voor het recycleproces van apparaten, introduceerde SWOOP zich direct op een passende manier. Fans konden via social media een foto insturen van een oud Vitesse shirt, waarbij de leukste inzendingen in de prijzen vielen. Meer dan 500 fans waagden een poging, vijf werden er beloond met een nieuw, gesigneerd shirt.

[RACINGNEWS365]

Onze developers hebben vorige maand hard gewerkt aan het vernieuwen van F1 site racingnews365.nl. Een volledige metamorfose, met onder meer een andere huisstijl en innovatieve features zoals AMP, live timing en pushberichten via de browser. Voor social media maakten we een video waarin we de voordelen voor fans op een rijtje hebben gezet. Het gevolg: 600 nieuwe accounts (and counting). Een warm welkom!

[UNDER ARMOUR - UNLIKE ANY]

In de atletiek vestigen vrouwen record na record. Samen met tekstschrijvers, dichters en kunstenaars brengt Under Armour een eerbetoon aan deze unieke vrouwen via de campagne #UnlikeAny. Iedere week staat er iemand anders centraal, waarvan verschillende video's, afbeeldingen en GIF's worden gedeeld.

Tot volgende maand!

Marc Schuurman
Stijn Bindels
Roan Bezemer