Social highlights januari

Roan Bezemer
Social Media Marketeer

Januari is een maand waarin voetbalclubs zonnige oorden opzoeken om de basis te leggen voor een succesvolle tweede seizoenshelft. De Costa Brava zat er voor ons niet in, maar we kunnen wel stellen dat we 2018 goed begonnen zijn. Dit zijn de Social Highlights van januari.

[OPEL - FEYENOORD DNA-ONDERZOEK]

De liefde voor Feyenoord zit diep bij supporters, heel diep. Maar bestaat er zoiets als een Feyenoord-gen? Als eerste voetbalclub ter wereld gaat Feyenoord, in samenwerking met hoofdsponsor Opel, op zoek naar een antwoord op deze vraag. In Het Grote Feyenoord DNA-onderzoek. En dat mag groots aangekondigd worden.

[ZIGGO SPORT - SMAAKMAKERS]

In de voetballerij is de winterstop bij uitstek het moment om terug te blikken op de eerste seizoenshelft. Ziggo Sport greep de voor voetballiefhebbers hinderlijke onderbreking aan voor een vervolg op de Smaakmakers campagne. Christian Eriksen was volgens de Facebookfans van Ziggo Sport de man waarop iedereen moest letten in de eerste seizoenshelft van de Premier League. Of hij de verwachtingen heeft waargemaakt? Dat lieten wij de volgers van Ziggo Sport zelf bepalen.

Eriksen.png#asset:1546

[OPEL - TERUGKEER VAN PERSIE]

Komt-ie of komt-ie niet? De mogelijke terugkeer van Robin van Persie hield de gemoederen in Rotterdam flink bezig. Daags na de Klassieker tegen Ajax maakte Feyenoord de komst van de verloren zoon wereldkundig. Vanuit Opel haakten we gelijk in. Welkom thuis, Robin!

[UNDER ARMOUR - #8PERCENT]

Goede voornemens. Bijna iedereen heeft ze. Slechts 8% maakt ze ook daadwerkelijk waar. Houd jij vast aan je doelen? Behoor jij tot de #8PERCENT? #IWILL.

[NATIONALE NEDERLANDEN - RUNUARI]

Over goede voornemens gesproken. Nationale Nederlanden daagde iedereen uit van januari RUNUARI te maken. Als extra trigger maakten alle sportievelingen die meededen aan de challenge kans op een sportvakantie voor twee. Daar wil je toch wel een ommetje voor maken?

Tot volgende maand!

Marc Schuurman
Stijn Bindels
Roan Bezemer