Social highlights december

Roan Bezemer
Social Media Marketeer

December is een maand van tradities. Denk alleen al aan Sinterklaas, Kerstmis en het WK darts in ‘Ally Pally’. En geheel volgens onze traditie blikken wij in de social highlights terug op de content die wij in de voorgaande maand hebben verspreid over de sociale netwerken.

[Ziggo Sport - Rico vs. Jamal]

Boksminnend Nederland keek reikhalzend uit naar het wereldtitelgevecht tussen Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven en Jamal ‘Goliath’ Ben Saddik. In de dagen voorafgaand aan het gevecht maakten wij de volgers van Ziggo Sport alvast warm voor de wedstrijd en vroegen wij met wie zij van plan waren deze titanenstrijd te gaan kijken. Honderdduizenden Nederlanders stemden uiteindelijk hun televisie af op Ziggo Sport en zagen Verhoeven in de laatste ronde toeslaan met een imposante knock-out.

Schermafbeelding-2018-01-05-om-17.20.21.png#asset:1467

[Under Armour - Opening Brand House]

Je kunt natuurlijk eenvoudigweg een lintje doorknippen bij de opening van een Brand House. Maar hé, dat doet iedereen al. In plaats daarvan nodigde Under Armour een hele grote meneer uit: bokser Anthony Joshua. Met een directe rechtse sloeg de wereldkampioen in het zwaargewicht de winkelruit van de allereerste Europese Brand House van Under Armour in Amsterdam aan gruzelementen. Een after-movie mag bij zo’n spectaculaire opening natuurlijk niet ontbreken.

Schermafbeelding-2018-01-05-om-17.27.38.png#asset:1468

[Energiedirect.nl - PSV kersttrui]

Zeg nou zelf. Bij de winterkampioen van de Eredivisie hoort een goede kersttrui, niet waar? Daar dachten ze bij Energiedirect.nl ook zo over. Als hoofdsponsor van PSV bracht Energiedirect.nl daarom exclusief de officiële PSV kersttrui uit. Ontworpen in overleg met de supporters, uit eendracht geboren. Tegen de karrenvracht aan enthousiaste reacties was bijna niet op te boksen. Iedereen met een rood-wit hart wilde er warmpjes bijzitten met de kerst.

Tot volgende maand!

Marc Schuurman
Stijn Bindels
Roan Bezemer