Op zoek naar de Leukste Voetbalkroeg van Nederland

Michiel van Looijengoed
Creative Lead | Management

Voetbal kijken in de kroeg, dat is toch net even anders. De beleving, de ambiance, de gezelligheid... Wekelijks genieten 180.000 mensen van live Eredivisie voetbal in kroegen met een zakelijke licentie van FOX Sports. Om erachter komen bij welke kroeg dat het best kan en om licentiehouders in het verdiende zonnetje te zetten gaat FOX Sports op zoek naar de Leukste Voetbalkroeg van Nederland. Stemmen kan vanaf vandaag via leukstevoetbalkroeg.nl

TDE en Triple Double zijn vanaf het begin betrokken bij het ontwikkelen van deze campagne voor FOX Sports. Naast het begeleiden van de campagne, hebben we het verkiezingsplatform voor de campagne ontwikkeld waarin mensen kunnen stemmen op hun favoriete kroeg.

Op basis van onze eerdere ervaringen met de KampioensKoorts en Baas van het Veld campagnes hebben we uiteraard onze best practices toegepast. Zo heeft iedere kroeg zijn eigen unieke stem URL die gedeeld kan worden om de drempel voor de stemmer zo laag mogelijk te maken en zijn alle kroegen met een FOX Sports zakelijk licentie vooraf in de database gezet. Alle kroegen dingen dus mee naar de hoofdprijs.

Om licentiehouders te helpen met de promotie van hun kroeg, hebben we alles uit de kast gehaald. Eigenaren van een kroeg kunnen inloggen op een speciaal ontwikkelde portal waar zij gepersonaliseerd drukwerk kunnen bestellen, diverse gepersonaliseerde banners kunnen downloaden en een speciale variant van het FOX Sports Krijtbord kunnen inzetten. Dit bij elkaar opgeteld, moet wel heel veel stemmen gaan opleveren :)

De winnaar wordt op zaterdag 25 november bekend gemaakt door Hélène Hendriks in het tv-programma ‘De Eretribune’ op FOX Sports. De winnaar ontvangt de officiële ‘Leukste Voetbalkroeg 2017/2018 Kampioensschaal’, één jaar lang gratis licentie van FOX Sports Zakelijk en 1.000 euro drukwerktegoed bij Drukwerk MAX om de live wedstrijden onder de aandacht te brengen.

Heb jij ook een favoriete voetbalkroeg? Breng dan je stem uit.

https://www.leukstevoetbalkroeg.nl/