Succesvolle Nationale-Nederlanden Hardloopplanner vernieuwd

Ruud Dankers
Creative Lead | Management

Uit de categorie 'handige tools': voor Nationale-Nederlanden, supporter van alle hardlopers, ontwikkelden we afgelopen zomer speciaal voor NN Running Day de Hardloopplanner. De tool is nu uitgebreid met nieuwe features waardoor het nog leuker en eenvoudiger is om nieuwe routes te ontdekken in jouw buurt.

Met de succesvolle tool - er zijn al ruim 100.000 routes gegenereerd - stippel je eenvoudig je eigen ideale route uit met start en finish bij je voordeur. De nieuwe functionaliteiten maken de Nationale Nederlanden Hardloopplanner nóg gebruiksvriendelijker. Het is nu mogelijk om je aangemaakte route te downloaden als .gpx bestand, zodat je deze kunt gebruiken in je favoriete hardloop-app. Ook het uploaden van jouw favoriete rondje is nu mogelijk, evenals het live tracken van je locatie. Daarnaast hebben we honderden bezienswaardigheden aan de Hardloopplanner toegevoegd, waarmee je ervoor kunt zorgen dat je niks moois mist in jouw buurt.

Zelfs de meest fervente hardlopers beamen het: het ontdekken van nieuwe routes maakt hardlopen leuker én makkelijker. Met nieuwe routes wijk je af van je standaard rondje asfalt of altijd dat zelfde bospad. Het doorbreken van deze routine zorgt ervoor dat je bewust(er) bezig bent met de omgeving en de ondergrond waarop je loopt. Dat houdt je lichaam en geest scherp. De Nationale-Nederlanden Hardloopplanner voorziet in deze behoefte en laat je kennis maken met nieuwe routes, dwars door de stad, het platteland of zelfs langs de kust.

Gebruik de tool zelf op hardloopplanner.nl en (her)ontdek niet alleen de sport maar ook je eigen buurt.

Handig toch? 😉