GIF stickers, wil jouw merk ze ook?

Jorik Tilstra
Creative Lead

8,3 miljoen (!) views op Instagram in nog geen drie maanden tijd and still counting… En dat zonder enige vorm van advertising. Het geheim? GIF stickers! (Psstt.. niet doorvertellen hè ;-))

We horen je al denken: "GIF stickers?" Ja, je leest het goed. Met deze stickers breng je jouw merk op een subtiele manier in beeld via Instagram Stories; een bewezen populaire functie van het sociale netwerk. En het leuke is dat je als merk of organisatie je eigen GIF'jes toe kunt voegen, die iedereen vervolgens kan gebruiken in zijn of haar Story.

Wij doken daarom met het complete team de studio in voor het maken van persoonlijke GIF'jes en hebben deze vervolgens op Instagram geplaatst. Binnen de kortste keren tikten we een miljoen views aan en had het NOS Sport Instagram account (105k volgers) een van onze GIF'jes gebruikt in hun Stories rondom de finale van de Nations League.

What's in it for me?

Bereik, heel veel bereik! En dat tegen een eenmalige, minimale investering. Wanneer de GIF'jes van jouw merk eenmaal op Instagram staan, blijven ze daar ook altijd zichtbaar. Wil je weten welke kansen dit voor jouw merk of organisatie biedt?

Neem dan contact op met Jorik via 06-44866777 of jorik@tde.nl. Hij vertelt je er graag alles over!