Wandel.nl zet de volgende stap met FitStap

Michiel van Looijengoed
Creative Lead | Management

Wandelen is hot & happening. Liefst 3,6 miljoen mensen wandelen minimaal 1x per week en in totaal maken we in Nederland 441 miljoen wandelingen van minimaal 1 uur. Het is dan ook niet gek dat de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) stappen maakt met het aanbieden van haar FitStap programma.

Om het FitStap programma op de juiste manier in de markt te zetten, vroeg KWBN aan TDE een online platform te designen en ontwikkelen. Een plek waar wandelaars zich oriƫnteren op het FitStap programma, direct een coach kunnen vinden en zich inschrijven. Daarnaast is het platform ook een voorportaal richting wandel.nl, de grootste online wandelcommunity. De uitdaging van dit project zat met name in de deadline. Binnen 3 weken was het platform in de lucht en profiteren deelnemers van alle voordelen!

Wat FitStap dan eigenlijk is? 👇🏻

Met FitStap kunnen mensen zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk, dus wordt er ook gewerkt aan een gezonde geest in een vitaal lichaam. Naast de wandeltrainingen is er aandacht voor gezonde voeding, mental coaching en cognitieve fitness. De deelnemers worden hierin gemotiveerd en begeleid via een app.

https://www.fitstap.nl/