Dagenlang leesplezier met digitale SANTOS Magazine

Lennart Boven
Managing Partner

Het magazine SANTOS mag eigenlijk op geen enkele keukentafel ontbreken. Editie #5 ligt in de winkel en dat betekent inmiddels al honderden pagina's met pure voetbalcultuur waar ons hart sneller van klopt. Het gros van deze artikelen is vanaf nu ook online te lezen; op een gloednieuw contentplatform om van te smullen.

In samenwerking met Totenmet Ontwerpen gaven we het magazine ook digitaal smoel. Tegelijk met de lancering van SANTOS #5 zetten we vol trots de nieuwe site live. Reserveer alvast een paar vakantiedagen, want je kunt jezelf urenlang verliezen in alle prachtige verhalen. Uiteraard is het (via een koppeling met Lightspeed) nu ook mogelijk om online supporter te worden van het magazine.

https://www.santosonline.nl/

Met de lancering van de nieuwe site was de koek nog niet op. Omdat het vijfde nummer (SING WHEN YOU'RE WINNING) van SANTOS volledig in het teken stond van voetbal en muziek, wilden we hier graag op creatieve wijze een bijdrage aan leveren. Zo bouwen we nu - aangejaagd via de social media kanalen van SANTOS - samen met supporters de ultieme voetbalsong playlist.

Via een speciale landingspagina kunnen liefhebbers via een Spotify API koppeling zoeken naar hun favoriete voetbalsong. Honderden voetbalfans (and counting...) deden dit al, waardoor iedereen nu kan genieten van heerlijke klassiekers van Opus, Blur, Queen en vele andere pareltjes. Check hier de volledige lijst.