Getting you closer

Getting you closer

Digitaal sportmarketingbureau TDE brengt fans namens merken, organisaties en clubs dichterbij hun favoriete sport. Altijd met de nieuwste technologie.

Voor ons is digitale sportmarketing een ambacht. Met een onvoorwaardelijke liefde voor sport sleutelen digitale strategen, developers, online marketeers en social media managers voortdurend aan het ultieme resultaat.

Strategie & Creatie

Elk succesverhaal begint bij een goed idee, uitgewerkt in een gefundeerd plan. Ook bij ons. Elke dag draaien de radartjes bij onze creatieven en digitale strategen op volle toeren om merken, organisaties en clubs verder te helpen op digitaal gebied. Altijd vanuit de nieuwste technologieën en op basis van bewezen mechanismen en verdienmodellen. Zo maken we samen echt het verschil.

Web Development

Wat je ook op het wereldwijde web wil doen, onze developers spreken hun talen en zijn bedreven in de ontwikkeling van platformen, webshops, websites, apps, actiepagina's of opvallende digitale activaties. Een bestelling plaatsen kan via onze contactpagina ;)

Social Media

Uitgekiende strategieën om jouw boodschap over te brengen op ieder gewenst social media kanaal. Wij bedenken, ontwerpen, plaatsen, beheren en verspreiden social media content. Lekker makkelijk toch?

Digital Design

Inhoud is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Een goed concept komt pas écht tot leven met een goed design, waarbij de behoeftes van de eindgebruiker altijd worden meegenomen. Of het nou een spetterende social media visual is, een toffe animatie of een gloednieuw design voor jouw website (inclusief huisstijl 😉): ons Digital Design team maakt van ieder creatief idee werkelijkheid.

Online Marketing

Supergoed vindbaar zijn en voortdurend inzicht in je statistieken: geen website kan zonder. We helpen je met SEO, SEA en bijvoorbeeld display advertising om zo samen elke dag een stapje dichter bij het bereiken van jouw doelstellingen te komen.

Onze vader en moeder

TDE is in 2016 ontstaan uit een fusie tussen het digitale sportmarketingteam van Triple Double en het sport development team van E-sites, inmiddels onderdeel van Handpicked Agencies. TDE is dus geboren uit een jarenlang huwelijk tussen sportmarketing & development en verenigt het beste van beide werelden.

Ons bureaunetwerk
Met een ongekende liefde voor de sport ontwikkelen Triple Double, TDE, Arko Sports Media en SportsCloud gezamenlijk en ieder vanuit een diepe specialisatie allround marketingconcepten voor het bedrijfsleven, overheden en de sport. Als voorvechters van het gebruik van sport in marketing brengen we samen merken en fans dichter bij elkaar. We geven sport betekenis in de maatschappij. Creativiteit zit in ons DNA, maar meetbare resultaten staan altijd centraal. TDE maak tevens onderdeel uit van Handpicked Agencies, een groep van specialistische digitale bureaus.

Triple Double sportmarketing - www.tripledouble.nl
Arko Sports Media - www.sportsmedia.nl
Sportscloud fanbase marketing - www.sportscloud.nl
Handpicked agencies - handpickedagencies.com

Onze sterspelers

Ons ingespeelde team van experts is always-on op het gebied van digitale strategie en creatie, social media management en marketing, front-end en back-end webdevelopment, online marketing en contentproductie.

Lennart Boven

Managing Partner

lennart@tde.nl

Michiel van Looijengoed

Head of Development

michiel@tde.nl

Jorik Tilstra

Senior digital sportmarketeer / Creative

jorik@tde.nl

Marc Schuurman

Manager Social Media

marc@tde.nl

Ruud Dankers

Head of Innovation

ruud@tde.nl

John van Hulsen

Lead Developer

john@tde.nl

Teun Habes

Digital Sportmarketeer

teun@tde.nl

Stijn Bindels

Head of Digital Design

stijn@tde.nl

Jordi Kroon

Back-end Developer

jordi@tde.nl

Jerome Anker

Back-end Developer

jerome@tde.nl

Roan Bezemer

Social Media Manager

roan@tde.nl

Rosalie de Beer

Social Media Manager

rosalie@tde.nl

Jeffrey Schmitz

Back-end Developer

jeffrey@tde.nl

Bart van Vegchel

Front-end Developer

bart@tde.nl

Stan Zeetsen

Creative Developer

stan@tde.nl

Johan van den Berg

HR

Frank Goossens

Finance

Sem Roelofsma

Sem Roelofsma

Motion designer

sem@tde.nl

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij dagelijks helpen om merken, organisaties en clubs dichterbij hun fans te brengen? Kijk dan naar onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega!