We craft digital
connections
in sports

Getting you closer

We craft digital
connections
in sports

Getting you closer

Jou dichterbij brengen. Dichterbij je favoriete sport, club of legende. Dat is waar TDE jouw merk, organisatie of club bij helpt. Altijd met de nieuwste technologie. Voor ons is digitale sportmarketing een ambacht.

Met een onvoorwaardelijke liefde voor sport sleutelen creatievelingen, developers, online marketeers en social media managers voortdurend aan het ultieme resultaat. Zo brengen we jou dichterbij dan ooit.

Strategie & Creatie

Elk succesverhaal begint bij een goed idee, uitgewerkt in een gefundeerd plan. Ook bij ons. Elke dag draaien de radartjes bij onze creatieven en digitale strategen om merken, organisaties en clubs verder te helpen op digitaal gebied. Altijd vanuit de nieuwste technologieën en op basis van bewezen mechanismen. Zo maken we samen echt het verschil.

Web Development

Wat je ook op het wereldwijde web wil doen, onze developers spreken hun talen en zijn bedreven in de ontwikkeling van platformen, webshops, websites, apps, actiepagina's of bijvoorbeeld Facebook applicaties. Je kan het zo gek niet bedenken of ze kunnen het gewoon. Een bestelling plaatsen kan via onze contactpagina :)

Social Media

Uitgekiende strategieën om jouw boodschap over te brengen op ieder gewenst social media kanaal. Wij bedenken, maken, plaatsen, beheren en verspreiden het. Lekker makkelijk toch?

Digital Design

Inhoud is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Een goed concept komt pas écht tot leven met een goed design, waarbij de behoeftes van de eindgebruiker altijd worden meegenomen. Of het nou een spetterende social visual is, een toffe animatie of een gloednieuw design voor jouw website (inclusief huisstijl 😉): ons Digital Design team maakt van ieder creatief idee werkelijkheid.

Online Marketing

Supergoed vindbaar zijn en voortdurend inzicht in je statistieken: geen website kan zonder. Powered by Fingerspitz helpen we je met SEO, SEA en bijvoorbeeld display advertising om zo samen elke dag een stapje dichter bij het bereiken van jouw doelstellingen te komen.

Onze vader en moeder

TDE is geboren uit een huwelijk tussen sportmarketing & development. TDE is het beste van beide werelden met specialisten die alle posities bestrijken. Wij zijn het digitale team van Triple Double en het sports development team van de Handpicked agencies, maar we zijn vooral TDE. Een digitaal sportmarketingbureau dat de wereld wil veroveren. Want ondanks onze liefde voor digitale communicatie ontstaan de beste producten en ideeën uit dagelijks naast en met elkaar werken.

Over Triple Double: tripledouble.nl
Over Handpicked agencies: handpickedagencies.com

Onze sterspelers

Ons ingespeelde team van experts is always-on op het gebied van digitale strategie en creatie, social media management en marketing, front-end en back-end webdevelopment, online marketing en contentproductie.

Kortom, we zijn altijd in voor een uitdaging, zo sportief zijn we dan ook wel weer!

Lennart Boven

Lennart Boven

Managing Partner

lennart@tde.nl

Michiel van Looijengoed

Michiel van Looijengoed

Head of Development

michiel@tde.nl

Jorik Tilstra

Jorik Tilstra

Senior digital sportmarketeer / Creative

jorik@tde.nl

Marc Schuurman

Marc Schuurman

Manager Social Media

marc@tde.nl

Ruud Dankers

Ruud Dankers

Head of Innovation

ruud@tde.nl

John van Hulsen

John van Hulsen

Lead Developer

john@tde.nl

Teun Habes

Teun Habes

Digital Sportmarketeer

teun@tde.nl

Stijn Bindels

Stijn Bindels

Social Media Designer

stijn@tde.nl

Jordi Kroon

Jordi Kroon

Back-end Developer

jordi@tde.nl

Jerome Anker

Jerome Anker

Back-end Developer

jerome@tde.nl

Roan Bezemer

Roan Bezemer

Social Media Manager

roan@tde.nl

Rosalie de Beer

Rosalie de Beer

Social Media Manager

rosalie@tde.nl

Jeffrey Schmitz

Jeffrey Schmitz

Back-end Developer

jeffrey@tde.nl

Bart van Vegchel

Bart van Vegchel

Front-end Developer

bart@tde.nl

Stan Zeetsen

Stan Zeetsen

Creative Developer

stan@tde.nl