Nieuwe dingen

Digitale innovatie in sportmarketing

Nieuwe dingen, wij houden ervan! Bij TDE houden we ons vooral bezig met bestaande diensten, producten en klantwerkzaamheden. Maar we reserveren altijd ruimte om opkomende technieken te onderzoeken. Die we vervolgens weer implementeren in de vraagstukken van onze klanten. Of hen ermee verrassen :-)! Plus, we krijgen er een enorme portie energie van ⚡️

Op dit moment zijn we bezig met de volgende kansrijke technieken die het verschil kunnen maken:

Internet of Things (IoT)

Wij houden van slimme dingen. En daarom maken we domme dingen slim. Zoals een medaille bijvoorbeeld.

Conversational Systems

Wij houden wel van een praatje. Zo zijn Siri, Google Assistant en Amazon’s Alexa onze beste vrienden. Maar naast deze virtuele assistenten ontwikkelen we ook chatbots zoals de Chessbot en AskWisdom.

Machine Learning

Niet dat we een hekel hebben aan Sierd de Vos, maar iedereen zou tegenwoordig een eigen commentator kunnen hebben. Daarom zijn we een machine text-to-speech aan het leren. Meer mogen we op dit moment nog niet vertellen :)

Deep learning

Wij zijn best wel fan van computers - in de breedste zin des woords - en daarom proberen we ze menselijke trekjes aan te leren. Zoals het herkennen van patronen en geluiden.

TDE - Getting you closer

Wij geloven in de kracht van technologie voor sportmarketing. Niet als doel, maar als middel. Want techniek stelt ons in staat de emotie die sport zo mooi maakt te vangen. Zodat iedereen de spanning bij de supporters kan voelen, voor eeuwig kan terugdenken aan die ultieme sportprestatie of het beslissende zetje krijgt om de finish te halen.

Ruud
Dankers

Head of Innovation
ruud@tde.nl

Daarnaast zijn we ook druk bezig met projecten rondom Artificial Intelligence en Augmented Reality, waarover later meer! Wil je graag sparren over een techniek of een idee? Daag ons uit!

Stuur me een mail