Energie­direct.nl

Hoe de vierde speler in de vaderlandse energiemarkt via PSV de top 3 bestormt.

Energiedirect.nl

Energiedirect.nl, de vierde speler in de vaderlandse energiemarkt. Klaar om de top 3 te bestormen.

Bewezen
diensten

  • Webdevelopment
  • Social media management
  • Online marketing
  • Strategie & Creatie
  • Digital design

Project
deliverables

- Social media management
- Social media design
- Social media advertising

Conventies zijn er om te doorbreken. Echt wel.

No-nonsense, direct, sympathiek, duidelijk en gedurfd. Dat is waar energiedirect.nl voor staat. Met de overtuiging dat moeilijke zaken nog eenvoudiger geregeld kunnen worden. Onlogische conventies zijn er om te doorbreken. Daarom in eerste instantie hoofdsponsor van PSV en inmiddels een van de belangrijkste en meest actieve partners. Een club uit het hart van de slimme ‘Brainport’ die altijd uit gaat van boerenverstand.

Wekelijks maken we via social media energiedirect.nl zichtbaar binnen de PSV community. Verschillende rubrieken zorgen voor afwisselende content, waarbij social interacties en fans altijd centraal staan. Zo komen PSV’ers de hoofdsponsor altijd ergens tegen. De bekendheid stijgt, het sentiment en de sympathie verbeteren dagelijks.

Doorlezen? Gewoon doen.

Een greep uit ons werk

Ambitieus maar wel doordacht.

Energiedirect.nl stelde zich voor aan de club en de fans, bouwde een band met ze op én won hun vertrouwen. Door verschillende on- en offline activaties op te tuigen voor verschillende fans binnen de PSV doelgroep.

Dat alles met het scoren van social interacties in gedachte. Video views, clicks, retweets, likes. Wist je dat aan de kersttrui activatie jaarlijks meer dan 12.000 PSV-fans meedoen? Lang niet gek.

Drie dagen bal met Koning Carnaval

energiedirect.nl houdt van PSV & Carnaval. En er is maar 1 man die beide werelden samenbrengt. Romario. En laat het nou net zijn wens zijn geweest om Carnaval nog eens in Lampengat te vieren. Daarom haalden wij hem samen met energiedirect.nl naar Nederland als een ode aan PSV en de fans. Het was 3 dagen bal met Koning Carnaval; dat leverde een onvergetelijke tijd op én een bekroning met een zilveren sponsorring.

https://www.energiedirect.nl/psv

Scherp, pro-actief en altijd standby om voor ons aan de slag te gaan. We vullen elkaar prima aan. Topteam!

— Sanne Provoost, Marketing & Communicatie energiedirect.nl

Marc
Schuurman

Manager Social Media
marc@tde.nl

Het is bewonderenswaardig om te zien hoe energiedirect.nl zich heeft gepresenteerd aan de PSV community. Dat getuigt van lef. Fans van de club hebben de hoofdsponsor inmiddels in de armen gesloten. En het wordt alleen nog maar mooier. Erg leuk om mijn steentje aan bij te dragen.

Check it out!