Vorige item Volgende item

Matchday.tv - matchday.tv

Website: www.matchday.tv Fact: de eerste app waarop je live amateursport kunt kijken

"Iedereen kan zich een ster voelen!"

Een doelpunt a la Marco van Basten, Dennis Bergkamp, Teun de Nooijer of Ellen Hoog. Wekelijks vinden de meest prachtige momenten plaats in de amateursport. Helaas zijn deze momenten vaak alleen zichtbaar voor de mensen die in het veld of langs de lijn staan.

Matchday.tv brengt hier verandering in! Door intelligente camera’s (ontwikkeld door Incatec) op te hangen rond sportvelden die zonder tussenkomst van een cameraman het spel volgen, worden sportliefhebbers in staat gesteld om real time de wedstrijden te volgen van hun favoriete team.

Matchday.tv heeft TDE gevraagd de complete techniek te ontwikkelen waarmee de beelden vanuit de camera’s beschikbaar worden gemaakt voor de sportliefhebber. Hiervoor heeft TDE de gehele infrastructuur ontwikkeld tussen camera's, videohosting, pushnotificatie dienst, iOS & Android app, de videoplayer voor op het web en het control panel om de wedstrijden te beheren. Daarnaast ontwikkelden we ook de app's en de marketingsite voor Matchday.tv.Guido Klomp, directeur van Matchday.tv:  "Juist in de opstartfase waarin ons bedrijf zich bevindt, is het fijn om schouder aan schouder met specialisten te werken. Samen met TDE hebben wij dagelijks geschakeld om de juiste keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Dit heeft geresulteerd in perfect functionerende techniek. Maar belangrijker dan het eindresultaat is de manier waarop wij dit samen hebben gedaan; betrokken, efficient, met ruimte voor eigen initiatief en bovenal in een goede onderlinge sfeer."

iOS gebruikers kunnen via deze link de app downloaden.
Android gebruikers kunnen via deze link de app downloaden.