Vorige item Volgende item

Runnersworld - runnersworld.nl

Website: www.runnersworld.nl/ Fact: meer dan 9.000 hardlooproutes beschikbaar

"Een modern platform voor de hedendaagse hardloper!"

Hardlopen is één van de grootste en snelgroeiende sporten in Nederland. Het is voor winkelketens die actief zijn rondom deze sport van belang om mee te gaan en in de behoefte van de hedendaagse hardloper te voorzien.

Runnersworld onderkende dit belang en vroeg TDE een nieuw platform te ontwerpen en ontwikkelen voor haar ondernemers en klanten. Uiteraard is de eindgebruiker centraal gesteld in het eindresultaat: een platform met een frisse uitstraling en boordevol inspiratie in de vorm van blogs, evenementen, hardlooproutes, trainingsschema’s en een ask-the-expert onderdeel.

Omdat Runnersworld een franchise formule is, was het belangrijk om de ondernemers een centrale rol te geven binnen het platform. Zo heeft elke vestiging een eigen omgeving waarin zij hun lokale klantenkring van specifieke informatie kunnen voorzien. Daarnaast spelen de ondernemers een belangrijke rol in de lokale contentstrategie doordat zij op het nieuwe platform in staat zijn om evenementen aan te melden en blogs in te sturen. 


Lianne Kool, marketingmanager Runnersworld: “Door nauw contact, zowel face-to-face als telefonisch, waren we continu betrokken bij de voortgang. Het team dacht erg goed mee over de uitdagingen die we hadden, wat ontzettend fijn was.”