Vorige item Volgende item

BEAT Cycling Club - beatcycling.club

Website: www.beatcycling.club Fact: 1e website die naar boven scrollt

"Een revolutionaire site voor een revolutionair initiatief!"

BEAT Cycling Club is in een initiatief dat als doel heeft om al eerste professionele wielerclub ter wereld een duurzaam businessmodel te hanteren, dat alle leden in staat stelt de wielersport op het hoogste niveau te beleven. Centraal in deze revolutie staat het clubmodel waarin wielerfans, fietsers en professionele renners dicht bij elkaar betrokken zijn.

TDE is gevraagd om developement partner te worden van BEAT Cycling Club. Het eerste onderdeel van dit partnership was het designen en ontwikkelen van een platform, waarop het verhaal van BEAT Cycling Club verteld kon worden. De briefing? Rebels, revolutionair en anders…

Het resultaat? Een platform met een sterke eigen visuele identiteit, mooie animaties en een revolutionaire manier van navigeren. Waar we gewend zijn om op een site naar beneden te scrollen, hebben we er in dit project voor gekozen om dit om te draaien. Het verhaal van BEAT Cycling Club gaat immers over het klimmen naar de top…Geert Broekhuizen, initiatiefnemer van BEAT Cycling Club: "We ervaren de samenwerking met TDE als ontzettend inspirerend. Het team heeft ons weten te verrassen met het concept en de uitwerking daarvan en constant onze verwachtingen weten te overtreffen. TDE is een partner die staat voor veel flexibiliteit en professionaliteit, met een passie voor het vak en de sport".