Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar we blijven graag in contact komen met front-end en social media talent! 

Wil je meer weten over deze functies? Neem dan contact met ons op!

Waarom werken bij TDE?

We omarmen nieuwe technologie, experimenteren en investeren. In the best tool for the job, in goede apparatuur en vooral in onze ontwikkelaars. Zo bieden we je de mogelijkheid om op rekening van TDE en onder werktijd certificaten te behalen en congressen te bezoeken. Maar ook vanuit ons professionele en gepassioneerde team en veel variatie in projecten en klanten, zorgen we dat jij door blijft groeien in je ontwikkeling. En wat denk je van interne trainingen en hands-on workshops? Ons kennisniveau constant verhogen, is iets dat wij erg belangrijk vinden. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel dat we veel toffe projecten hebben, waar je dagelijks jouw ei in kwijt kunt.

Waar kom je te werken?

TDE is actief vanuit SX, hét centrum voor sport, marketing en media. Wij delen onze werkvloer met sportmarketingbureau Triple Double, samen met E-sites de initiatiefnemer van TDE. Een open en dynamische omgeving die sport en ambitie ademt. Neem hieronder alvast een kijkje! Ow ja en schrik er niet van wanneer je grootheden als Michael van Gerwen, Marit Bouwmeester of Luuk de Jong tegen het lijf loopt op weg naar de WC :)